2016-10-20 01:02:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Munkahelyén új feladatot kaphat

Napi horoszkóp október 19-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Gyorsan halad a tervezett munkáival, és arra is talál időt, hogy törődjön azokkal, akik közel állnak a szívéhez. Még ha csak egy telefonhívásról is van szó, ha meghallja egy önnek kedves ember hangját, az sok erőt tud adni önnek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Valaki keresztül akarja húzni a számításait, az illető úgy véli, mindent jobban tud, mint ön. Ne izgassa fel magát ezen, nem érdemes. Az energiáit inkább a munkára összpontosítsa, sok feladat vár ma önre. Ne engedje, hogy bárki is elterelje a figyelmét!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A munkahelyén jól tud helyezkedni, ezért sok az irigye. Ez az oka annak, hogy támadják önt néhányan. Szerencsére ön ma igazán elemében van, a nehéz helyzetekből is nyertesen jön ki.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Uralkodjon az indulatain, amennyire csak lehet, és próbáljon racionálisan viszonyulni a nehézségekhez! Ma könnyen elszámíthatja magát, és könnyelmű hibákat követhet el.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A horoszkópja jelzése szerint ma elsietheti a döntéseket, és nehéz lesz jól kijönnie a így kialakuló helyzetből. Különösen délután legyen megfontolt, ekkor valaki olyan kérdéssel fordulhat önhöz, amiben nehéz lesz jól döntenie.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A párja talán titkol valamit, mindenesetre rossz otthon a hangulat. Beszélje ki az aggodalmait! Ha egyenes rákérdez a bizonytalan dolgokra, a párja nem fog kibújni a válaszadás alól.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kizárólag azokkal ossza meg az elképzeléseit, akiket jól ismer, és őszinték, megbízhatóak. Nagy ma a veszélye annak, hogy valaki elárulja, leleplezi. Az estét kellemes beszélgetéssel tölti szűkebb körben.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Valaki kétszínűen viselkedik, amivel megkeseríti a napját, talán a munkahelyén adódik konfliktusa. Szerencsére ön nagyon jól ismeri az embereket, így különösebben nem okoz meglepetést az illető csalárd húzása… Este nyugalomra van szüksége, hogy le tudjon higgadni!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Valószínűleg nagy munkába kezdett otthon, és ezzel a gondjai is nagyobbak lettek. Partnerével egy kisebb anyagi vita is várható. Lehet, hogy ez okoz komolyabb nehézséget a munkahelyén is.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy barátja nyomasztó és idegfeszítő helyzetben van. Becsületesen, egyenesen és tapintatosan közelítsen hozzá, az őszinteségével segíthet neki a legtöbbet. A munkahelyén új feladatot kap, örülni fog a kihívásnak!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Sok késedelemre, akadályra és félreértésre számíthat ma, úgyhogy ügyesen be kell osztania az idejét, ha mindennel végezni akar. Kisebb veszteség érheti pénzügyek terén, de emiatt nem kell aggódnia, hamar megoldódik a dolog.

Halak: II. 19. - III. 20.
A túlzott becsvágya most buktatókat jelenthet önnek. Feltétlenül tartsa szemmel a realitásokat és a tényeket, ne becsülje túl az energiáit! Fordítson időt a szeretteire is, valakinek nagy szüksége van önre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: